home  |  login  |  Lost Pass  



RPG RPG hátán
cyrus -@-2008-08-22 09:10:00

A játékvilág nem véletlen hallgatott az elmúlt egy hónapban. Több változás is van. Az egyik, hogy - a már korábban megemlített - Diablo 3 megérkezéséig még sajnos kell várnunk, főként, hogy sokak elégedetlenek a grafikai részekkel (túl világos, nem elég darkos meg ilyenek) meghát Blizzard-szokás szerint még csiszoják ezerrel. A Starcraft2-ről mély hallgatás van, bár most bukkantak fel képek egy SC2 FPS/TPS/RPG féleségről is, ahol a starcraft világában bolyonghatnánk, amolyan Diablo3 motorikával... nem erősítették meg a dolgokat, sem azt, hogy ez in-game megoldás lesz-e vagy totál különálló dolog.

A Warhammer részlegnél szeptember 15.-ére igérik, hogy elstartol az MMO, amelyet legalább annyian várnak, mint amennyien wow-ot játszanak :) Ráadásul gőzerővel dolgoznak a 40.000 univerzum mmo-n is, valamint párhuzamosan a Dawn of War 2-n, amelynél egy új grafikai motort vetnek be. További újdonsága a DoW2-nek, hogy benne lesznek a Tyranidák.... sokak örömére és bánatára. A játékban sikerült pont olyan ocsmányra megteremteni őket, mint amilyenek a concepteken és bármely w40k-s kiadványban...

Az rpg boltok háza táján idehaza kevesebb a változás mint külföldön, bár külföldön most sok errata látott napvilágot, és rengetek rendszermentes világleirás és kalandmodul (wod, dnd, exalted... )

Hazánk közkedvelt - és némileg kiábrándult - játékához, a M.A.G.U.S. univerzum szerepjátékához megjelent egy új könyv. méghozzá a Hit Városa címmel. E könyv a legnagyobb íróink tollából fakad és a DeltaVision gondozásában jelent meg. Történetét rövidre foga annyival elemezhetném, hogy Yneven Pyarron városának életét tárja az olvasó elé.


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020