home  |  login  |  Lost Pass  Rendezvény: Pilisborosjenő - M* Live
cyrus -@-2008-09-03 23:06:21

3692 őszén, a Dwyll unió, Tiadlan és Toron határán valami felébredt. A külső síkok egyikéről érkezett, és hatalmát megérezte Toron, Tiadlan, Pyarron, Krán, és még tucatnyi állam és szervezet.

Nagy erejű, és feneketlenül sötét. Van, kinek fegyverként kell, van ki szolgálatába állna, van, ki visszaűzné. Ahány szervezet, annyi a cél.

Ha ott akarsz lenni te is, ha eltöltenél egy napot a határon, sok más kalandozóval, kutatva az entitás titkát, gyere el!

A játék:

Időpont: 2008 október 25, szombat, 9-től este hatig.

Helyszín: Pilisborosjenő

Regisztrációs díj: 500,- Ft

Jelentkezési tudnivalók:

Határidő: 2008 szeptember 26 éjfél

Jelentkezési cím: livejelentkezes kukuc gmail.com

Szabályrendszer: Létezés szabályai, Szakrális mágia és pszi,  Vulgármágia, valamint Dorani mozaikmágia néven a letöltések között

A játékot hideg, eső, vihar, tornádó, orkán, szökőár, meteorvihar, atomháború és armageddon esetén is megtartjuk, legfeljebb kicsit módosítjuk a sztorit.

Karakter megkötések: pyarroni taníttatású mozaikmágus egyelőre tiltott, mivel még nincs kész a mágia hozzá. Ha elkészül, engedélyezett lesz, ha nem akkor nem J

A játék során a karakterek bármely nyelv ismeretét felvehetik, egy megkötéssel: A niarei nyelvnek az angol fog megfelelni, tehát csak azok vegyék fel, akik valamilyen szinten beszélnek angolul. (Ez nem azt jelenti, hogy a niarei nyelv nélkül nem megoldható a kaland, hanem hogy lesz egy angol nyelvű játékos).


A jelentkezés áll egy kész karakterből, és egy előtörténetből (legalább fél oldal). Csapatoknál kérjük felsorolni a csapattagokat, és két emberenként további fél oldal csapat-előtörténetet is szeretnénk.

Ha valaki késik, nem tudja tartani a határidőt, időben kérünk róla jelzést


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020