home  |  login  |  Lost Pass  Warhammer MMO a boltokban!
cyrus -@-2008-09-17 11:36:08

A boltokba került a Warhammer MMO. a béta után nagyon-nagyon sokan hajóznak át a WoW világából inkább a wfrp világába. Jelenleg több weboldalon is árusitják eme tsodálatos onlánykát, valamint - természetesen - a 60 napos gamecardot is. Elöbbi 12.000 utóbbi 7000-be kerül. A gyűjtői / speciális diszdobozos cuccot azonban csak azok kaphatják meg, akik még márciusban előrendelték. A serverek terhelté váltak, meglátjuk, hogyan éli túl az első hetet a játék.

 Sok helyen azonban lehúzzák a whmmo-t, mert a wow-bol az első nap 2.4 millio  példány kelt el. igaz elfelejtik leirni, hogy ez a kiegészitője, és addigra már 2x ennyien játszottak az alappal, valamint több mint egy éve ment az előfizetői akcio, igy a tényleges előrendelések száma alig 1 millios volt. Persze ez nem veszi el a WoW máig - de csak máig - tartó Amcsi és Europai egyeduralmát. (sem ázsiában, sem oroszországban nem ez az élvezető... ráadásul csak koreában több az aktiv ragnarok player mint a wow ugy amblokk ;) de ez most mellékes).

A Warhammer doboza szép, a tartalma is :) A játékról, pontosabban a játék bétájáról tonnányi elemzést olvashattunk már, igy arra itt most nem kerül sor. 

Jó játékot! KÁoszra fel!


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020