home  |  login  |  Lost Pass  5 éves a CW!
cyrus -@-2008-12-22 18:01:10

Immáron 5 éves a cyrusmagus.hu . Köszönjük minden kedves látogatonak, hogy szakít időt oldalunk megtekintésére, valamint örülünk, hogy sok szerepjáték rajongo van kicsiny hazánkban. Mindenkinek köszönjük a hosszú évek során tett látogatást, olvasást, visszajelzést, segítséget.

A CW valojában régebben kezdődött. 1999 júliusában nyitotta meg az első site kapuit, amely összesen 5 darab linkből állt. Egy évvel késöbb, már jelentős mennyiségű írás volt fent, ekkro volt az "mx" korszak :) Késöbbiekben átalakult cyruswebbé, majd rpgportalla, végül a ma ismert cyrusmagus web 6.0-ra. 

Technikailag első ízben az extra.hu-ra került az oldal, de ott a két napos élettartam és a katasztrofális kezelhetőség és sebesség mellett,  gyorsan átkerült a nexus.hu-ra, amelyen meg is maradt két egész éven át. Azonban a sorozatok serverhibák és site-törlések miatt ez nem volt tartható dolog. Utána jelent meg a uw.hu amely igencsak jo szolgáltatást és jo beállitásokat engedélyezett midnenkinek, egészen nagy tárhellyel, amit a site ki is használt bőven. Ám elkövetkezett a feketeleves, a vezetőség sorozatosan letörölte az oldal elemeit illetve a teljes oldalt, annyit közölve kb 10 megkeresés után, h "valaki azt jelentette, hogy illegális tartalom van fent..." ami a mai warezelt free szolgáltatoknál egy vicc. Ez a lépés után született meg a cyrusmagus.hu :) /hamár lekéstem az rpg.hu-rol XD / Az oldal gyorsan frissült, hatalmas tartalomanyag került fel, végül egy támadás-sorozat döntést hozatott vleünk. Ekkor alakult ki a mai forma. A pontrendszer pedig akkor jelent meg, amikor legalább 50 különböző irást legalább 14 kis free oldalon találtunk meg, méghozzá úgy, hogy a szerző nevét mindenütt átirták. 

Tehát ez a CW históriája. Mi lesz a jövő? A Fejlődés!!! Újabb tartalmak kerülnek fel, újabb kinézetek, újabb lehetőségeket kínálunk minden látogatonak. 

De lássuk a jövő évi terveket:
 - Az oldal anyaggal való feltöltése (közel 300 irás van még hátra)
 - Szörnygyilkos 4 beinditása.
 - Forum bővítése
 - egyéb apro meglepetések

Köszönjük mindenkinek!

                                     Cyrusmagus.hu szerkesztősége


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020