home  |  login  |  Lost Pass  Fanfár a hősökért tábor Május 1-3
cyrus -@-2009-04-18 10:42:20

Két éves kihagyás után folytatjuk a kronikak.hu-t és az Elveszett Meséket megindító hagyományt. Bükkszentkereszten (Miskolctól nem messze), vadregényes környezetben lesz megtartva a tábor május első hétvégéjén (1-3) és az asztali szerepjáték mellett LIVE rész is lesz a kalandban, a korábbi évekhez hasonlóan. Azok akik már voltak ezen alkalmak egyikén tudhatják milyen lesz, de aki még nem vett részt Fanfáron azt is szívesen várjuk. Ahogy évekkel ezelőtt kitűztük: a fanfárral egy transzcendens szerepjátékos élmény átadására törekszünk a stílus hagyományai szerint.

A tábor részvételi díja 8.000 Ft, aminek befizetési határideje április 27. A tábordíj magában foglalja Miskolctól Bükkszentkeresztig való oda-vissza utazást, két éjszakai szállásdíjat, két vacsorát, két reggelit és egy ebéd díját is. A táborban idén elsősorban M.A.G.U.S. Szerepjáték verseny és a hozzá kapcsolódó LIVE szerepjáték kerül előtérbe más, egyéni mesélések mellett.

A tábor teljes programját és a modulhoz kapcsolódó információkat (novella, helyszín, időpont) a honlappal együtt hamarosan frissítjük. A karakteralkotás az eddigi versenyek rutinját követve a 12 000 Tp-s karakteralkotás lesz, kiegészítve a 2005-ös versenyről ismert bővítményekkel is.

Addigis a Regisztráció menüpont alatt található űrlapot kitöltve vehettek részt az előjelentekzésben, amely nagy segítségül szolgál nekünk a szervezésben.

Üdvözlettel
a Krónikák.hu szerkesztői,
az Elveszett Mesék Társasága,
a Fanfár A Hősökért Tábor szervezői


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020