home  |  login  |  Lost Pass  Local Heroes találkozó ápr. 25!
cyrus -@-2009-04-18 10:43:03

Április 25-én (szombaton) M.A.G.U.S., Dungeons & Dragons és Vampire: The Masquerade asztali szerepjáték találkozót szervez a Schönherzben a Local Heroes kör. A Schönherz felújítása miatt a kör működése átmenetileg szünetelt, ám most hogy visszaköltöztünk, ismét munkához láthatunk.

A szerepjáték könyvtár bővítése és újraindítása mellett igyekszünk rendszeres játékalkalmat teremteni. A Pajkos Póni egy nagy múltra visszatekintő szerepjáték találkozó, amely újraélesztése óta immár az 5. alkalmat éli meg. Talán vannak még, akik emlékeznek az utolsó (2007-es) Pajkos Póni találkozóra. Akkori céljaink mit sem változtak, egy igényesen megszervezett versenyre invitálunk benneteket, ahol - a szomorú gyakorlattól eltérően - hozzáértő szervezés mellett, kulturált helyszínen, értő gonddal és alapossággal megírt kalandokat szeretnék elétek tárni felkészült és tapasztalt kalandmesterek tolmácsolásában.

Sokéves tendencia a “kevésbé népszerű” szerepjáték világok háttérbe szorulása. Ez ellen igyekszünk most tenni azzal, hogy nem kizárólag M.A.G.U.S. versenyt hirdetünk, hanem a régi találkozók hangulatához híven Dungeons & Dragons és Vampire: The Masquerade kalanddal is készülünk

Időpontja:
2009. április 25. (szombat) 09:00-19:00
Helyszín: Schönherz Zoltán kollégium 1117. Budapest, Irinyi József út 42.
Részvételi díj: 1.000 Ft/fő

További információk:
http://localheroes.sch.bme.hu/

 

by timba.biz


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020