home  |  login  |  Lost Pass  Négy Kapu Versenysorozat 2009/I
cyrus -@-2009-09-01 13:16:53
A Négy Kapu Társasága minden érdeklődőt meghív első, 2009. szeptember 5-én megrendezendő szerepjáték versenyére. A mostani megmérettetés egy havi rendszerességgel ismétlődő versenysorozat nyitánya, amellyel szeretnénk lehetőséget nyújtani játékosaink számára, hogy rendszeresen játszanak, igényes körülmények között, szervezett formában.
Az ősz és a tél folyamán szeretnénk a havi egy alkalommal megrendezendő versenyünkkel, illetve a más szerepjátékokat is felvonultató Klub Napokkal kétheti bontásban, folyamatos játéklehetőséget biztosítani.
 
Négy Kapu versenysorozat 2009/I. (2009 szeptember 5. 11.30 h)
 
A Négy Kapu versenysorozatnak otthont adó Főnix klub - 1061, Budapest, Paulay Ede u. 5 - több teremben, igen kiterjedt könyv, társas- és szerepjáték választékkal várja az érdeklődőket. A mostani verseny nevezési feltételeit és a Tudnivalókat lásd a Cikkek között az alábbi linken.

A verseny hangulatkeltő novelláját a Cikkek között az alábbi linken olvashatjátok.

Rúna Tábor Klub Napok

A Rúna Tábor Szerepjáték Egyesület Klub Napjairól, a havonta egyszeri nyitott szerepjátéklehetőségről az alábbi linken olvashattok bővebben. A Klub Nap keretében 13 órától az Új Bestiárium fejlesztőgárdájának tagjaival találkozhattok, akik segítenek nektek a versenysorozatra karaktereket alkotni, új fajokat és lényeket elkészíteni, sőt más egyéb tippekkel és trükkökkel is szolgálnak.

By tuan.hu


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020