home  |  login  |  Lost Pass  M.A.G.U.S. verseny 2009, Bp
cyrus -@-2009-09-17 20:54:09
2009. október 18-án Magus szerepjátékversenyt szervezünk. Szeretettel várunk téged és csapatodat is, ha van kedvetek megmérettetni magatokat rendezvényünkön. A versenyre 4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk.

Helyszín: Vörösmarty Mihály Gimnázium
(1085 Budapest, Horánszky utca 11.)Menetrend
8:00 - Mesélők gyülekezője, utolsó eligazítás
8:30 - Csapatok érkezése, adminisztráció elindítása
9:00 - Megnyitó
9:30 - Modul kezdése
17:30 - Modul lezárása, pontozás
17:45 - Pontozás befejezése, mesélői megbeszélés
18:30 - EredményhírdetésNevezési díj: 1000 forint / főNyeremények

A győztes csapatot (létszámtól függően több helyezettet is) értékes könyvjutalmakkal ajándékozzuk meg.Szervezés

A verseny non-profit jellegű. Ez annyit jelent, hogy a nevezési díjat teljes egészében visszaforgatjuk a nyereményekbe, illetve a felmerülő kiadásokba. A szervezés természetesen önerőből és lelkesedésből megy, ezért a befektetett időnk, munkánk, telefonszámlánk a költségekbe nem tartozik bele.

Ha van kedved, lehetőséged segíteni a szervezésben, vagy szeretnél mesélőként, adományozóként részt venni, akkor kérlek keress meg minket e-mail címünkön. Nagylelkű segítségedet előre is köszönjük!Szabályrendszer, játékmenet
  • Magus ETK kiadás alapján készül a kaland, a karakterek.
  • A Magushoz kapcsolódó hivatalos kiegészítőket használjuk fel a modul megírásához.
  • Az ÚTK alapján játszók részére (ha ezt jelentkezéskor megírják nekünk) megpróbálunk megfelelően felkészült mesélőt biztosítani.
  • A kezdőket, vagy más játékokban jártasakat is biztatunk a jelentkezésre. A mesélő majd áthidalja a rendszertudásbeli hiányosságokat.
  • A mesélők eltérhetnek a "hivatalos" dobáskódoktól, mechanizmusoktól, amennyiben a nehézséget ez nagy mértékben nem befolyásolja. Minden mesélő egyedien kezeli a szabályrendszer bizonyos részeit, ez otthoni játéknál is így van, szervezői oldalról nem fogjuk ezt megakadályozni.
  • Minden mesélő Ynev világképe más. A modulban és a mesélői megbeszélések alatt igyekszünk ezeket harmonizálni, de minden igyekezetünk ellenére lesznek különbségek.
Karakterek
A 13 előre kidolgozott karaktert rövidesen elérheted itt az oldalon
  • A regisztrációhoz nem szükséges a karakterválasztás, ráértek közvetlen a versenyen eldönteni a mesélő előtt
  • A karakterek egymást ismerik, együttműködőek, de a köztük lévő kapcsolatot természetesen szabadon lehet majd árnyalni a játék alatt
  • Klasszikus összemesélésre nem kell számítani - erre nem vesztegetjük a drága időt - "in medias res" indul a kaland
Kapcsolat a szervezőkkel
Minden lényeges információt megtalálsz ezen a honlapon. Külön fórumot nem indítunk, ezen az oldalon azonban bátran tehetsz fel kérdéseket, igyekszünk mindenre kimerítő és pontos válaszokat adni.Ugyanezt megteheted az ostrom@ostromjatek.hu e-mail címen keresztül is.
  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020