home  |  login  |  Lost Pass  Kalandorkrónikák Szerepjátékos Találkozó és Verseny - 2009.11.07.
cyrus -@-2009-10-01 21:22:30
Idén hatodik alkalommal rendezzük meg egynapos őszi találkozónkat Budapesten. Idén november 7-én egy születésnapi alkalomból is ünnepeljük a rendezvénysorozat újabb epizódját így minden korábbi játékostársunkat és mesélőnket szívesen várjuk.

Ez alkalommal is egy M.A.G.U.S. kalandmodullal várjuk a játékosokat, melyet idén Maguspalánta jegyez. Raoul Renier klasszikus Korona és Kehely regényének ihletésére szőtt történetben a játékosok a P.sz. 3700-as évek Észak-Ynevén, Tongoria határmezsgyéjén kereshetik majd fel egy bajba jutott barátjukat. A találkozó honlapján folyamatosan tesszük majd közzé terveink szerint a háttérről és a helyszínről írt tudnivalókat és hangulatkeltő írásokat.

A találkozó a klasszikus Első Törvénykönyv rendszere szerint lesz játszható. A karakteralkotás hamarosan kikerül a honlapra is, 12 000 Tapasztalati pontból teszi majd lehetővé a kalandozók és kiválasztottak megalkotását. Amennyiben a csapatok a korábbi években játszott (és túlélt) karaktereikkel kívánnak újra a kalandok kontinensére lépni, akkor a korábbi kalandok folyamán megszerzett előnyeik és hátrányaik is továbbvihetőek.

 

A találkozóra való jelentkezés tudnivalói a honlapon a regisztrációs ív bejegyzésében találhatóak meg. Minden szerepjátékost szívesen várunk a találkozóra. Mivel minimum háromfős csapatokat várunk a fórumon lehetőség van csapattársak keresésére is, használjátok bátran. Kalandmesterek jelentkezését is várjuk levélben, hogyha érdekelné őket egy ilyen szerepjátékos kihívás.

 

Általános tudnivalók:

 

Időpont: 2009. november 7.; kb. 10:00 – 19:00

Helyszín: AfriCafé (Budapest; IX. ker. Kinizsi utca 2-6.)

Részvételi díj: 1500 Ft

Jelentkezési és befizetési határidő: 2009. november 1.

 

A verseny részvételi díját banki átutalással lehet befizetni. Postai befizetést nem fogadunk el! Amennyiben valaki a találkozón mégsem kíván részt venni, úgy pénzt visszatéríteni sajnos nem áll módunkban. A befizetés igazolását kérjük, őrizzétek meg, és a szelvényen található azonosítót küldjétek el e-mailben az info@kronikak.hu címre. Erre a címre ugyanúgy várjuk a kérdéseket is a találkozóval kapcsolatban.

 

Üdvözlettel:

a Kalandorkrónikák Találkozó szervezői

és az Elveszett Mesék Társasága


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020