home  |  login  |  Lost Pass  VII. Kalandorkrónikák!
cyrus -@-2010-02-16 11:53:50
Megrendezésre kerül ismét a Kalandorkrónikák szerepjátékos találkozó és verseny. Idén Március 6.-ra esik eme időpont. 

Leirás: 

Az új év nehézségeivel hamarosan szembenézünk mi is technikai és honlap téren. Ez azonban nem jelenti azt, hogy más módon ne lennénk tevékenyek. Ennek megfelelően hirdetem örömmel a VII. Kalandorkrónikák Szerepjátékos Versenyt és Találkozót, melyet a szokásoknak megfelelő helyszínen (Budapest, Afri Café) és módon (a kikristályosodott 12 000 tp-s karakteralkotással) rendezünk meg 2010. március 6-án, szombati napon.

Amennyiben a csapatok a korábbi években játszott (és túlélt) karaktereikkel kívánnak újra a kalandok kontinensére lépni, akkor a korábbi kalandok folyamán megszerzett előnyeik és hátrányaik is továbbvihetőek.

A találkozó kalandmodulját ezúttal MágusPalánta és az Amund írják. A kalandok helyszíne Kahre, ami nem csak a csapdák kikötővárosa Ynev földjén. Az idei nyitórendezvényünkön ha igaz akkor egy örömhírrel is szolgál majd a szervező csapat a M.A.G.U.S. szerepjáték sorsát illetően. Amint részletesebb információk és kész honlap lesz a találkozóval kapcsolatban értesítünk benneteket.

Általános tudnivalók:
 
Időpont: 2010. március 6.; kb. 10:00 - 19:00
Helyszín: AfriCafé (Budapest; IX. ker. Kinizsi utca 2-6.)
Részvételi díj: 1500 Ft/fő
Jelentkezési és befizetési határidő: 2010.március 1.

A honlap hamarosan elkészül a találkozóhoz, de addig is van mód előjelentkezésre levélben az előtörténet beküldésével azonos, gulandro[kukac]gmail[pont]com címen. Minden szerepjátékost szívesen várunk a találkozóra. Mivel minimum háromfős csapatokat várunk a fórumon lehetőség lesz csapattársak keresésére is, használjátok bátran. Kalandmesterek jelentkezését is várjuk levélben, hogyha érdekelné őket egy ilyen szerepjátékos kihívás.

Addig is kalandokban és eredményekben gazdag évkezdést kívánunk.
Üdvözlettel:
a Krónikák.hu szerkesztői,
az Elveszett Mesék társasága,
a Kalandorkrónikák szervezői

U.i.: egyes híresztelések szerint a Hetedik néven ismert délvidéki fejvadász megneszelte a számmisztikus egyezést, ezt azonban nem tudjuk és nem is szeretnénk megerősíteni...


by kalandorkronikak

  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020