home  |  login  |  Lost Pass  W40k körkép
cyrus -@-2010-03-05 12:13:41
Nos mit tudni, a FantasyFlightGames eléggé belehúzott a dolgokba. Bár a WFRP-t eléggé megreformálták - és egyesek szerint megölték - tény, hogy több a Warhammer univerzumához tartozó kiadást készítettek el. Itt van a Rouge Trader, amely a felfedezésekért, űrcsatákért felelős, rengeteg űrhajós és megalomán dolgot beleraktak. Kimondottan olyan félmilitáns-kereskedő folyton gyűjtögető játékosoknak ajánlott, akik számára a "normál" szerepjáték határai nem megfelelőek.
A Dark Heresy-ből is jönnek az új kiadások, illetve itt a Radical Handbook, valamint az Ascension. Mindkét könyv sok újdonságot, mutációt, pszit, fegyvert, járművet és egyéb nyalánkságokat tartalmaz. 
A Rouge Traderhez már van kiegészítő, kettő is. Az egyik a kötelező GM kit, amely "világépítésben" és egyéb Kalandmesteri tevékenységben segíthet. A harmadik WH:RT könyv a Lure of the Expan... Amely szokásos kalandmodul gyűjteményt tartalmaz. 

Itt lehet olvasgatni: 
 - link#1
 - link#2


Egy kis update. A legfontosabb, amiért írok. Egyrészt, van már jó ideje Dark Heresy-hez SpaceMarine kiegészítő, nagyon jól sikerült, elvileg több volt BlackIndustries-es arc rakta össze. Tény, hogy elég mi nőségi az írás. Talán e miatt is - mit lehet tudni - az FFG elkezdte készíteni/kiadni a hivatalos SpaceMarine megoldását. Deathwatch névre hallgat, és nyárra ígérik. Mivel az FFG-nél eleddig nem csúszott sok minden , így elképzelhetőenk tartom, hogy bizony ténylegesen kézbe fogható és papírra vethető lesz a stormbolterek királyai. 

Link itt. 

  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020