home  |  login  |  Lost Pass  Garmacor vére - M.a.g.u.s. könyv
-@-2011-01-25 13:26:52
Végre-valahára előkészületi stádiumba lépett a Garmacor vére című m.a.g.u.s. szerepjáték-éra egyik kultikus és világformáló folyamának újabb része. 
Túl sok technikai adattal nem szolgálhatok, puha kötéses lesz, Sánta Kira a borító nagyszerű elkészítője, az írója pedig nem lehet más, mint Wayne Chapman. Kiadóként pedig a Deltavision szerepel. 

Íme egy kis ízelítő:

Rudrig Ves Garmacor.

Domvik katonája, a nevében vívott háborúk hőse és áldozata – a rettegett Vadkan, aki hideg vassal pusztítja mások démonait, hogy sajátjai végre megbékéljenek. Nincs otthona a koronaváros lebujain, nincs családja két csatlósán és eretnek gyóntatóján kívül… anyja parancsára mégis hazaindul, hogy kiderítse, miért kellett bátyjainak meghalniuk.

A nyomok cormasai birtoka erdeiből Shadon vihar tépázta keleti partvidékén át a hetedkor emberi kultúráinak bölcsőjébe, Ronna-gellára vezetik. Az ősi átkok sújtotta Felföldre, melynek lakói számára Godon és Krán háborúja sosem ért véget – és két ezredév után fellángolni készül megint, hogy az egész világot eleméssze.


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020