home  |  login  |  Lost Pass  Újabb lapozgatós szerepjáték könyv!
-@-2011-01-25 13:37:57
A m.a.g.u.s. berkeiben egy újabb lapozgatós - mint a régi kaland-játék-kockázat - szerepjáték könyv jelent meg a "Kincses térkép" címmel. Úgy néz ki, hogy szép lassan ismét hódító útjára indul a magányos egyjátékos-könyves rpg. E kiadvány szintén a Deltavision-tól jelent meg, Nagy Dániel a szerzője, a megjelenési dátuma pedig 2011. február 1. A borítót Kovács Péter készítette kiváló minőségben, a kötés puha - de ilyen kiadványtól nem is várnánk a kemény táblás megoldást. 
A nagyérdemű 216 oldalon át szőheti Erion falain belül - és talán kívül is - a sors fonatait, szórakozhat a méltán egyik legnépszerűbb szerepjátékos város történeteivel.

Egy kis részlet:

Erionban, a Kalandozók Városában farkastörvények uralkodnak. És te még nem ismered a szokásokat. Ahhoz, hogy boldogulj, meg kell járnod a hírhedt Nekropoliszt, ahol élőholtak és ki tudja miféle szerzetek tanyáznak, majd társakat kell találnod egy embert próbáló utazáshoz, amely elvisz a Világgerinc legmagasabb csúcsai közé. De csak akkor élheted túl ezt a halálos küldetést, ha a figyelmed sosem lankad, a kardodat pedig mindig kéznél tartod!

Ez a könyv nem olyan, mint a többi: itt Te vagy a főszereplő! Inkább egy játékot tartasz a kezedben, amelyben te dönthetsz, hogyan alakul a történet. S miközben olvasod, megismerheted a legnépszerűbb hazai fantasy, a M.A.G.U.S., AVAGY A KALANDOROK KRÓNIKÁJA világát…by Deltavision.hu

  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020