home  |  login  |  Lost Pass  RPH.hu - miniRPG pályázat END
cyrus -@-2007-11-01 21:42:50
Befejeződött a pályázat, melyben különböző mini rpg-kkel lehetett nevezni, amelynek megvoltak határozva a formai és tartalmi követelményei (kb annyi h legyen kerek, 30 oldalba belezsúfolva, mutasson újat meg ne is, legyen ajándék meg ne is, legyen Amanda Peet meg ne is). Na a végeredmény jó hosszan lett magyarázva, 2x is, mert azért a jóközönség meg lett szavaztatva (miért is ne, jó ötlet az, legalább vágni lehet összefoglalva h kinek és mely móka tetszett igazán, és nem kell a hozzászólás és flémtengereken át ahol a kurtafarkú moderátor is túr esetleg fúr vagy épp elkúr, nem kicsit, nagyon. ) Naszóval a zsűri jött, látott, alázott. (Bocs ez kihagyhatatlan mondat) Legyen annyi elég, hogy igencsak kemény (és néhány helyen kevésbé) vélemények születtek az egyek rpg-kről, amelyek legtöbbje már ilyen vagy olyan formában de léteznek japánban vagy amerikában vagy épp spanyolországban (bizony a négy legnagyobb rpg nemzet japán - usa - franciaország - spanyolország [hoppáré, bizonyám h a jappók az elsők, kb 5x annyi rpgvel rendelkeznek mint a dnd minden kiadása együttvéve minden évadbeli kiadással]) Naszóval, le lettek alázva nagyrészt a kedves hozzászólók és beküldök. Ez van. Bírni kell a kritikát, mert ebben a világban ebből kapunk a leginkább.

De folytassuk a tárgynál. Tehát a lényeg, hogy lezárul a szavazás alapján az egész hóbelebanc. Sikerrel. Vagy nem. Azt végülis nem is tudom. És nem is fontos. Persze az indolóknak igen, de őket most nem kérdezzük meg. Az első három helyen kiemelt tényleg összeszedett, bár nekem az első helyen kiemelt darkossága (ez idézet) marhára nem jön át, sőt azt is mondhatnám h pl a cthullhu-hoz közel sincs. De tényleg. Nem bántásból. Jó sötétre sikerült és ott van mögötte a fantázia, de ahogy az rpg.hu-n is olvashatjuk, van még mit csiszolni.

Persze ne értsétek félre, nem akarom én leszólni, hiszen jól sikerült az (tudom, online rpg-t irni nem épp a legkönnyebb, tucatnyi és tucatnyi módositás kell a szabályok kiegyensúlyozásához).

Naszóval, csak mielött meglincsel a jónép :) gratulálok minden indulónak, nagyon feeling lett az összes írás, csak azt mondhatom, hogy az indulók számával megegyező első helyezett van.

A teljes értékelő cikket az RPG.hu oldalon olvashatjátok.

Köszönet a hirért az rpg.hu-nak.

  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020