home  |  login  |  Lost Pass  MMO csatorna európában
cyrus -@-2008-03-19 22:41:20

Érdekes hírt találtam. Úgy néz ki, hogy egy MMO-kkal foglalkozó tv csatorna nyílik a digitális tvzés égiszén.A befektetők a nem kis lélekszámú MMO és MMORPG-sekre , valamint azh összes játékfüggőre számít. Alapvetően természetesen az EveOnline, Everquest, WoW, GuildWars, TabulaRasa játékosokra fognak koncentrálni, így számítani lehet majd a nagy Raid, "insta" és CastleSiege események és versenyek közvetítésére.E mellett ez jó a játékkészítőknek is. Hogy miért? Egyszerű. Csak azért, mert így igazán érdekessé válnak a telefonos játékok, képzeljük el: "Nyerj egy Egyedi Fegyvert a WoW karakterednek! Telefonálj most!", valamint - végre valahára - igazi küldetések is lesznek - amelyek teljesíthetősége csak és kizárólag egyetlen csapatot fog megilletni ... vagy csak egyetlen személyt mert az egész szerveren az adott megszerezhető holmiból csupán egy azaz egy darab lesz.

A csatorna központja feltehetőleg Franciaországban lesz - lévén itt a legtöbb MMO fejlesztő cégnek van képviselete (Ubisoft, Blizzard, EA... ) A kommentárok - első ígéretek szerint - angolul lesznek és az adott országra nézve az adott nyelven és vagy angol felirattal vagy a vetitett orszgá szinkronjával fog megjelenni.

Érdekes összecsengés van e TV csatorna beharangozása között és a már fél éve folyó egyre nagyobb és egyre keményebb hirdetési hullám között. A legtöbb világban nagoynis megtalálhatóak a reklámok (Second Life szinte másból sem áll, a KnightOnline-ban kóla automaták voltak, CS-ben más játékok képei voltak felfújva a falakra texturaként... ) És gyanítom, hogy nagyon-nagyon-nagyon sokat fognak fizetni az egyes hirdetők az olyan közvetítésekért ahol az adott játékban az ő reklámjuk fog látszódni a háttérben...

 Hát várjuk a cuccot és bámulni fogjuk...


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020