home  |  login  |  Lost Pass  Nyári Tábor
cyrus -@-2008-04-29 08:55:53

Nyári Tábor a Kalandozok.hu-val. Ebben az évben is van. Múlt évben is volt. Nem is sikerült rosszul. Sőt. Aki ott volt az előzőn az azért menjen, aki nem az meg azért. Szerintünk megéri.

Mikoris? 2008 Július 16 - 20. között. Helye: Selyp

Szállás Schlossberger kastély 6 ágyas szobáiban
Étkezés A tábordíj fedezi a következő étkezéseket : első napi vacsorát, köztes három napon napi négyszeri /reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora/, utolsó napi reggelit. Étkezés a szállás éttermében.
Költségek 15 000 Ft. Azaz tizenötezer forint.

Az ár magában foglalja a táborozás teljes költségét.

Az árat két részletben lehet teljesíteni, de ajánlott egy részletben az első teljesítés határidejéig /április 30./ befizetni.

- 7 000 Ft /első részlet/ teljesítési határideje: 2008. április 30.
- 8 000 Ft /második részlet/ teljesítési határideje: 2008. június 8.

Amennyiben a jelentkező a második részlet befizetésével késik úgy 1000 Ft késedelmi díjat vagyunk kénytelenek felszámolni. 14 napnál további késés esetén a jelentkezését visszamondani.

Az összeget egy OTP-s bankszámlára kell befizetni. A befizetés tetszőleges OTP-ben vagy átutalással történhet meg, egyéb fajta befizetéseket /pl.: Posta/ nem fogadunk el!

A befizetésnél a megjegyzéshez polgári neveket kérjük odaíratni!
A befizetést igazoló szelvényt kérjük tartsátok meg!

A bankszámla száma: 11773425-00346137 (Tulajdonosa: Bisján Norbert)

Jelentkezés

Jelentkezni a tábor minimum első részletének befizetésével lehet. A jelentkező a jelentkezéssel elfogadja a táborszabályzatot! A TÁBORSZABÁLYZAT! (Ismerete kötelező, kattints rá és megnyílik.)

Befizetés előtt vagy azt követően kötelezően regisztrálni kell a
Kalandozók Nyári Tábor 2008 Jelentkeztetési Rendszerben. Áprilistől elérhető.
A rendszerrel kapcsolatban további információkat az oldalon találhattok.

Létszámkorlát A táborban a felhőtlen szórakozás érdekében idén 50 játékos (10 csapat) szórakozását tudjuk garantálni. A jelentkezők létszáma követhező az NYT2008 oldalán. A jelentkezés sorrendjénél a befizetés megérkezésének időpontját vesszük alapul.
Programok
  • Szerepjáték - M.A.G.U.S. verseny a köztes három napon
  • Kalandozók.hu kvíz
  • Igény esetén más szerepjátékokkal való játék, kérünk mindenkit, hogy ezt jelezze a táborjelentkeztetési rendszerben.
  • LIVE viadal
  • Munchkin verseny
  • Szerepjátékos vetítések
  • Szerepjátékon kívül: foci, kosár és egyéb programok
  • Torna Ábrahámmal
  • Tábortűz és közösségépítő játékok
Részletek A M.A.G.U.S. verseny a "klasszikus" (k100-as) rendeszer szabályaival fog zajlani egyedi karakteralkotási rendszerrel.
A karakteralkotási szabályzat és kapcsolódó részletek olvashatóak lesznek a Nyári Tábor 2008 oldalán.
Szervezők Horváth Zoltán (Antail) 06-20-531-11-78; Bisján Norbert (Shad'lex) 06-20-381-57-04
Táborfórum A tábor fóruma nyitott minden táborlakó számára.
Információk Hivatalos hírek a tábor fórumában illetve jelentkezetteknek a Nyári Tábor 2008 jelentkeztetési rendszerében lesznek elérhetőek. Érdeklődni lehet továbbá a fent említett telefonszámokon ill. az antail@kalandozok.hu e-mail címen.
Leírás

Mint minden évben, idén sem maradhat el a táborkiíráshoz tartozó kis kedvcsináló táborbemutató bekezdés. Ím álljék itt ez a 2008-as táborhoz. Ahogy az elmúlt évben, idén is a selypi Schlossberger-kastély ad otthont a Kalandozok.hu 6. nyári táborának. A tábor időtartama 5 nap, 4 éjszaka. Étkezések a szokásos rendben első nap vacsorával kezdődnek, köztes 3 napon reggeli, ebéd, uzsonna és vacsora, utolsó nap reggelivel záródnak. Az elmúlt év pozitív tapasztalatai alapján úgy döntöttünk, hogy a tábor létszámát továbbra is megtartjuk alacsonynak, így egy családias hangulatú fergeteges tábort tudunk a jelentkezőknek biztosítani. Számszerűleg ez körülbelül 50 játékos, 10 kalandmestert és néhány technikai személyt (bíra, pálmafás legyezőlány, etc...) jelent. Idén is, mint minden évben próbáljuk színesíteni a programpalettát új és izgalmas dolgokkal megfűszerezni az NYT-t. Különleges érdekessége lesz az idei tábornak, hogy a tábor versenymodulja versenymodul-pályázat keretében kerül kiválasztásra. Régóta terveztük, hogy ilyen mód legyen megválasztva a versenymodul, idén ez megvalósul, ezzel új színt és izgalmakat visz a játékba. Tavalyi TT-n közösen véghezvitt kalandozós csapatépítő játékunkat megpróbáljuk az NYT-re is átvinni, így növelve az amúgy sem kevés élményeket.
Nem is kell mást mondanom, aki volt már Kalandozok.hu táborban az tudja mire számíthat, aki még nem az pedig majd megtapasztalja milyen jó is a kalandozóélet!

Várunk minden kedves Kalandozót idén is!

Üdvözlettel,

A szervezők

Melléklet Táborjelentkeztetési rendszer
A tábor fórumtémája
A tábor helyszínén készített képek megtekinthetőek a galériában
A táborban mindenki a saját felelősségére vesz részt!

 

thx to Antail & kalandozok.hu


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020