home  |  login  |  Lost Pass  WoW: Wrath of The Lich King
cyrus -@-2008-05-10 00:09:52

Wrath of The Lich King. World of Warcraft. sokak örömére bejelntettek egy csomó infót az új mmo részről, már így is sokan szeretnék előrendelni. De lássuk az új adatokat. Sok új képet és egy HD felbontású trailert is kiadtak hozzá. A képek grafikája természetesen nem egy far cry 2, de nem is ezért szeretjük. Viszont komplex az egész, ami nem egy hátrány.

A főbb információk, amelyeket megtudhattunk, olvashattunk...
 - az első és legfontosabb a Halállovag. Amelyet mindenki csinálhat egy kariból ha már az 55. szintet elérte. Ezek jopofa amolyan nekro-feelinges arcok lesznek. Nekik sok-sok varázslatuk, élőlényük és képességük lesz, de ha minden igaz akkor nem mana/életerő hanem inkább rúnák és szlötyik kombinációjából fognak alkotni szépeket és csúnyákat vegyesen.
 - E mellett természetesen a többi kasztot is kicsit megtápolják, és megigérték, hogy nem lesznek fölöslegesek
 - Végre kipurgálják a sci-fi elemeket és inkább az igazi fantasy mmo és epic warra helyezik a hangsúlyt (reméljük az idiotaságok mint a hálót kilövelő gyűrű meg fülbevaló eltűnik és értelmessé válik a játék nem egy hülye orkos-elfes képregénnyé... )
 - Rúnapowerból tudnak minél nagyobbat tolni, és minél jobban használják annál több lesz belőle (egyértelmű Dragon Ball koppintás de ugyis azt mondják, hogy már a dps warriorok is igy tolták magukat... )
 - Élőhalott varázslatok (amolyan csontváz pusztító, életerő elszívó, csontvázsereg teremtő igazi liches cucc (ahogy azt már a Heroes 3-ból megszoktuk... ))
 - Erősen tiltakoznak h a DeathKnight a d20 deathKnight lech monster koppintása és még jobban tagadják hogy a DND-s paladin antitankja lenne...
 - Új talentek, skillek, tárgyak és kombinációk

Kb ennyi a tartalmi lényege, ezer + 1 oldalon olvashattok még erről, sokkalta bővebben is.


  Vissza

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2020