home  |  login  |  Lost Pass  Regisztráció

Teljes név
Felhasználónév
Jelszó
Jelszó megerősitése
E-mail cím
Ellenőrző sor:


Adatvédelmi nyilatkozat
 

A honlap regisztlát tagjainak nyilvántartásához szükség van bizonyos személyes adatok megadására. Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára, a tag kifejezett engedélye nélkül, és a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között ki nem adjuk.
 
Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:
 
A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
 
A birtokunkba került magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.
 
A honlap látogatóiról gyűjtünk automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel.
 
Oldalaink linkeket tartalmaznak más weblapokra is. A szerkesztőség azonban nem felelős más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.

 

 

 

iNkParADe.white Skin by Cyrus© 1998-2019